Останати новости

Стар на втора фаза од Кампањата “Твоето незнаење чини живот”.

Црвен крст на Република Македонија- општинска организација Куманово од денес 04.12.2019 година официјално ja стартуваша втората фаза од...>>


Одбележан 5-ти декември- Меѓународен ден на волонтери

По повод 5-ти декември меѓународен ден на волонтери, општинската организација на Црвен крст Куманово во соработка со “Ротари...>>


Одбележан 3 декември – Меѓународниот ден на лицата со попреченост

Волонтерите од општинската организација на Црвен крст Куманово заедно со стотина родители, деца и граѓани се приклучија на...>>


Настан за подигање на свеста кај младите за превенција од малолетничко престапништво

Во организација на локалниот совет за превенција од малолетничко престапништво на ден 17.11.2019 година во центарот на градот...>>


Месец на борба против трговија со луѓе

Црвен крст на Република Македонија – општинска организација Куманово по повод одбележување на месец октомври, месец на борба...>>


види ги сите