март 18, 2022

17-ти март- Ден на основањето на Црвениот крст во Р.С.Македонија и Денот на крводарителството

💯Успешно одбележан🗓 јубилејот 77 години од основањето на Црвениот крст во Р.С.Македонија и Денот на крводарителството заедно со волонтерите од Клуб на млади од Општинската организација Куманово и граѓаните на Куманово. 🏆Благодарност до сите што беа дел од оваа активност и што ни помогнаа заедно да го изградиме Црвен крст.💯

< врати се назад