Останати новости

Kрводарителска акција со Унија на жени на ВМРО – ДПМНЕ

На ден 17.06.2024 година Црвен крст на Република Северна Македонија – општинска организација Куманово заедно со Институтот за...>>


Крводарителска акција по повод 14-ти јуни- Светски ден на крводарителството

На ден 14.06.2024година (петок), Црвен крст на Република Северна Македонија- Општинска организација Куманово во соработка со Движење „ЗНАМ“...>>


Дружење со основно училиште и ресурсен центар ,,Иднина“- Скопје

Волонтери на Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово на ден 07.06.2024 (петок), земаа учество...>>


Програма: Зелен волонтеризам

Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово- во рамките на програмата Зелен волонтеризам одржа пет...>>


Доделени сертификати на третата група обучени негователи за помош и нега на стари лица во домот

Црвен крст на Република Македонија- Општинска организација Куманово успешно ја спроведе и третата обука за Негователи за помош...>>


види ги сите