септември 23, 2020

Донација на средства за дезинфекција

Црвениот крст во соработка со ЛДС Црквата од Америка обезбеди средства за хигиена, заштитни маски, ракавици, визири кои Црвен крст Куманово ги додели за потребите на Одделението за гинекологија и акушерство при Општата болница во Куманово.

< врати се назад