септември 23, 2022

Граѓанска крводарителска акција

 

На ден 22.09.2022 (четврток) Црвен крст на Република Северна Македонија – општинска организација Куманово заедно со Институтот за трансфузиона медицина спроведе граѓанска крводарителска акција која се одржа во хотел Солун. Акцијата траеше од 09-15 часот, а својата хуманост на дело ја покажаа 31 крводарител.

< врати се назад