јуни 5, 2019

Хуманитарна донација од Турската Црвена полумесечина

Волонтерите од Црвен крст на Р. Македонија општинска организација Куманово во соработка со невладината организација Мерхамет и Турската полумесечина, на ден 23.05.2019 година ги посетија селата од Липковскиот регион и донираа 50 прехранбени пакети за социјално ранливи семејства по повод Рамазанските пости.

< врати се назад