ноември 17, 2023

Кампања за месец на борба против зависности- “ Не вози ако пиеш”

На ден 17.11.2023 (петок) волонтерите при Општинската организација на Црвен крст Куманово по повод месец на борба против болести од зависности, излегоа на терен по локалните кафе барови и ресторани и поделија флаери за да ги поттикнат граѓаните за време на претстојниот викенд кога е време на прослави да не возат доколку се под дејство на алкохол.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+2
 
 
 
< врати се назад