март 5, 2024

Креативна работилница по повод 8 март-Интернационален ден на жената

На ден 05.03.2024 (вторник) учениците од училишниот клуб на Црвен крст при ОСТУ”Наце Буѓони” ги посетија корисниците од здружението “Порака наша” и заеднички со нив изработуваа украси по повод 8 март – Интернационалниот ден на жената. Истите ќе бидат поделени на случајни минувачи во петок заедно со волонтерите и лицата од “Порака наша”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад