јануари 16, 2023

Кроводарителска акција во ЈП Водовод Куманово

На ден 16.01.2023 Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово заедно со Институтот за трансфузиона медицина Скопје спроведе крводарителска акција која се одржа во просториите на ЈП Водовод – Куманово. Акцијата траеше од 8:30 до 13:30 часот, а својата хуманост на дело ја покажаа 31 крводарител

< врати се назад