октомври 9, 2023

Kрводарителска акција со АРМ Kуманово

На ден 05.10.2023 година, Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово заедно со Институтот за трансфузиона медицина спроведе крводарителска акција која се одржа во касарната „Боро Менков“ во соработка со АРМ Куманово. 
🤍Акцијата траеше од 09-14 часот, а својата хуманост на дело ја покажаа 33 крводарители.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад