октомври 18, 2022

Крводарителска акција СВР Куманово

Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Куманово во соработка со СВР Куманово на ден 18.10.2022 (вторник) од 09-15 часот, спроведе крводарителска акција. На оваа акција уште еднаш е покажана хуманоста на вработените во СВР Куманово кои несебично се одзваа на повикот за дарување крв и притоа беа собрани 59 крвни единици.🅰️🅱️🆎🅾️

< врати се назад