јули 4, 2023

Крводарителска акција СВР – Куманово

 
Црвен крст на Република Северна Македонија- Општинска организација Куманово во соработка со СВР Куманово на ден 04.07.2023 (втoрник) од 09-15 часот организираше крводарителска акција. Акцијата беше спроведена во просториите на Занаетчиски дом. Граѓаните уште еднаш ја покажаа својата хуманост на дело и притоа беа собрани 38 крвни единици. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад