февруари 16, 2023

Kрводарителска акција во АРМ Kуманово

На ден 16.02.2023 Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово заедно со Институтот за трансфузиона медицина спроведе крводарителска акција која се одржа во касарната „Боро Менков“ во соработка со АРСМ Куманово. Акцијата траеше од 09-14 часот, а својата хуманост на дело ја покажаа 45 крводарители.

< врати се назад