јануари 29, 2024

Крводарителска акција во ЈП – Водовод Куманово

На ден 29.01.2024 година (понеделник), Црвен крст на Република Северна Македонија- Општинска организација Куманово во соработка со ЈП-Водовод и Служба за Трансфузиона Медицина организираше крводарителска акција во просториите на ЈП-Водовод Куманово во период од 08:00-13:00 часот. Акцијата беше успешно реализирана и вкупно беа дарувани 31 крвна единица.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+6
 
 
 
< врати се назад