мај 23, 2023

Крводарителска акција во ЈП – Водовод

Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Куманово во соработка со ЈП Водовод и Институтот за трансфузиона медицина на ден 23.05.2023 (вторник) од 08-13 часот, спроведе крводарителска акција. На оваа акција уште еднаш е покажана хуманоста на вработените во ЈП Водовод кои несебично се одзваа на повикот за дарување крв и притоа беа собрани 34 крвни единици

< врати се назад