јули 28, 2023

Крводарителска акција во ОО СДСМ Куманово

На ден 28.07.2023 година Црвен крст на Република Северна Македонија – општинска организација Куманово заедно со Институтот за трансфузиона медицина и ОО СДСМ Куманово спроведе крводарителска акција која се одржа во просториите на поранешен Комитет.
Акцијата траеше од 10 до 15 часот, а својата хуманост на дело ја покажаа 70 крводарители.
< врати се назад