февруари 6, 2020

Крводарителска акција во Рибарско друштво МАК ДАМ

На ден 06.02.2020 година во организација на З.С.Р.Р.К. “МАК ДАМ” во НУЦК Трајко Прокопиев од 10-15 часот се одржа шестата по ред крводарителска акција организирана од нивна страна. На истата беа собрани 105 крвни единици.

< врати се назад