декември 19, 2023

Kрводарителска акција во соработка со МК Пиреј и Куманово Скелетонс 

На ден 18.12.2023 година Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово заедно со Институтот за трансфузиона медицина, а во соработка со МК Пиреј и Куманово Скелетонс, спроведе крводарителска акција која се одржа во просториите на Црвен крст Куманово.
Акцијата траеше од 10-14 часот, а својата хуманост на дело ја покажаа 29 крводарители
На ден 18.12.2023 година Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово заедно со Институтот за трансфузиона медицина, а во соработка со МК Пиреј и Куманово Скелетонс, спроведе крводарителска акција која се одржа во просториите на Црвен крст Куманово. 
Акцијата траеше од 10-14 часот, а својата хуманост на дело ја покажаа 29 крводарители. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
< врати се назад