март 6, 2024

Крводарителска акција во соработка со СВР – Куманово

На ден 05.03.2024 Црвен крст на Република Северна
Македонија – општинска организација Куманово заедно со Институтот за трансфузиона медицина спроведе крводарителска акција која се одржа во полициска станица во соработка со СВР Куманово.
Акцијата траеше од 09-14 часот, а својата хуманост на дело ја покажаа 35 крводарители. 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад