март 3, 2023

Крводарителска акција во СВР Куманово

Црвен крст на Република Северна Македонија- Општинска организација Куманово во соработка со СВР Куманово на ден 02.03.2023 (вторник) од 09-15 часот спроведе крводарителска акција. На оваа акција уште еднаш е покажана хуманоста на вработените во СВР Куманово кои несебично се одзваа на повикот за дарување крв и притоа беа собрани 44 крвни единици.

< врати се назад