март 25, 2024

Крводарителска акција во Општина Старо Нагоричане

На ден 25.03.2024 година, од 09:00 – 14:00 часот Црвен крст на Република Северна Македонија – општинска организација Куманово во соработка со Институтот за Трансфузиона Медицина и Општина Старо Нагоричане организираше крводарителска акција во просториите на Општината.
Акцијата беше успешно реализирана, а хуманите граѓани својата хуманост ја покажаа со дарување на 27 крвни единици.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад