Февруари

Датум

Крводарителски акции

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.02.четврток

ПС Кичево

Кичево

10-13

10-15

СТМ Кичево

01.02.четврток

Вработени во Клиничка болница

Тетово

09-13

10

СТМ Тетово

01.02.четврток

Здружение на граѓани 

Велес

10-16

80-100

Нов театар

01.02.четврток

ПС Делчево

Делчево

10-13

20

 

02.02.петок

ПСК Димитар Илиевски Мурато

Битола

11-16

20-25

 

02.02.петок

ПС Охрид

Охрид

10-14

20

 

02.02.петок

ЈП Водовод и канализација

Чаир

08-13.30

40-50

 

02.02.петок

Граѓанство Мак. Каменица

Делчево

09.30-13.30

15-20

СОУ Методи М.Брицо

03.02.сабота

Граѓанство Јегуновце

Тетово

10-13

20

 

04.02.недела

 

 

 

 

 

05.02.понеделник

Граѓанство

Кичево

10-14

20

Црвен крст Кичево

05.02.понеделник

ЕПОИ АЛФИ

Кисела Вода

11-15

20-25

 

05.02.понеделник

Граѓанство Вевчани

Струга

10-14

20

Амбуланта

06.02.вторник

Граѓанство Конче

Радовиш

10-14

20

Општина Конче

06.02.вторник

ЕВН Тетово

Тетово

10-13

10-15

 

06.02.вторник

Граѓанство

Гостивар

09-13

20

СТМ Гостивар

07.02.среда

ПС Велес

Велес

10-14

20-25

 

07.02.среда

Граѓанство

Крива Паланка

09.30-14

50

Центар за култура

07.02.среда

Граѓанство

Струмица

08.30-14

20

СТМ Струмица

07.02.среда

Граѓанство 

Валандово

09.30-14

30

Дом на култура

08.02.четврток

Граѓанство

Делчево

09.30-13.30

40

Црвен крст Делчево

08.02.четврток

АД Тиквеш

Кавадарци

10-14

20-25

 

08.02.четврток

Здружение на граѓани

Куманово

10-15

40

УМС ВМРО

08.02.четврток

Мин. за транспорт и врски 

Центар

10-14

30-40

 

09.02.петок

АД Пивара

Гази Баба

10-14

20-25

 

09.02.петок

ЈП Комунална хигиена

Центар

09-14

40-50

 

09.02.петок

РЕК Рудник

Битола

08-13

40-50

 

10.02.сабота

Фитнес клуб

Центар

11-14

20

до Олимписки базен

11.02.недела

 

 

 

 

 

12.02.понеделник

Граѓанство Пирок

Тетово

10-13

15

 

12.02.понеделник

Граѓанство

Струга

10-13

15-20

Завод за нефрологија

13.02.вторник

ПС Крива Паланка

Крива Паланка

10-13

20

 

13.02.вторник

Катастар

Центар

10-13

10-15

Центар за дарување крв

13.02.вторник

Собрание на град Скопје

Центар

10-14

25-30

 

14.02.среда

Црква Св.Петка

Кисела Вода

10-14

20-25

Св. Трифун

14.02.среда

ЕБР

Карпош

09-14

30-40

Ѓорче Петров

14.02.среда

ПС Струмица

Струмица

09-13

20

 

14.02.среда

Планинар.друштво Антигонеа

Неготино

11-14

20-30

Винарија Малериќ

15.02.четврток

Тутунски комбинат

Прилеп

09-12

15

СТМ Прилеп

15.02.четврток

ПЗУ Оралдент

Битола

11-14

15

 

15.02.четврток

Совет на млади Општ. Центар

Центар

12-17

30

 

15.02.четврток

ФЗЦ Куманово

Куманово

09-14

30-40

 

16.02.петок

АРМ Куманово

Куманово

09-14

70-80

Касарна Боро Менков

16.02.петок

МЗ Маврови Анови

Гостивар

11-14

20

 

16.02.петок

Граѓанство

Демир Хисар

08.30-13

30-40

Психијатриска болница

17.02.сабота

Фитнес клуб

Кисела Вода

11-15

20

Расадник

18.02.недела

 

 

 

 

 

19.02.понеделник

Граѓанство Пехчево

Берово

10-14.30

30-40

Здравствен Дом Пехчево

19.02.понеделник

ПС Струга

Струга

10-14

20

 

19.02.понеделник

ГТЦ 

Центар

09-15

30-40

 

20.02.вторник

Граѓанство 

Радовиш

09.30-14

30-40

Црвен крст Радовиш

20.02.вторник

ПС Куманово

Куманово

09-14

50-60

 

20.02.вторник

Фустеларко Борец

Битола

12-15.30

20-25

 

21.02.среда

Сојуз на извидници

Центар

12-18

40-60

Дневен центар за дар.

21.02.среда

Граѓанство + извидници

Кичево

11-14

20

 

21.02.среда

Влеча на возови

Кисела Вода

12-15

20-25

 

21.02.среда

Технички фак.- дисперз. студии

Велес

10-13

15-20

 

21.02.среда

Мин.за надворешни работи

Центар

10-14

30-40

 

22.02.четврток

Граѓанство

Кочани

09-14

30

Црвен крст Кочани

22.02.четврток

Ротари и Лајонс клуб

Прилеп

10-14

30

Хотел Кристал Палас

22.02.четврток

ОКТА Рафинерија АД

Гази Баба

08-16

100-110

 

22.02.четврток

Граѓанство Росоман

Кавадарци

10-14

20

Општина Росоман

22.02.четврток

СОУ Св.Климент Охридски

Охрид

08.30-12

20-30

СТМ Охрид

23.02.петок

Граѓанство Илинден

Гази Баба

10-14

30-40

Општина Илинден

23.02.петок

РЕК Термо

Битола

08-12

30-40

 

23.02.петок

Трад. Борис Трајковски

Струмица

09-13

20

СТМ Струмица

24.02.сабота

Граѓанство Нераште

Тетово

10-13

15-20

ОУ Фаик Коница

25.02.недела

 

 

 

 

 

26.02.понеделник

Граѓанство

Кратово

09-14

30-35

Општина Кратово

26.02.понеделник

АРМ Тетово

Тетово

09-14

40-50

Касарна Кузман Ј. Питу

27.02.вторник

ПС Штип

Штип

09-13

20

 

27.02.вторник

Мин. за земјоделство, шумарство и водостопанство

Центар

10-14

30

 

28.02.среда

Археолошки музеј

Центар

10-13

20-25

 

28.02.среда

Граѓанство 

Виница

09-15

80-90

Црвен крст Виница

28.02.среда

СУГС Илија Николовски Луј

Центар

09-12

20

 

28.02.среда

ППЕ/Македонска пошта 

Тетово

08/10-11/13

15

 

 

< врати се назад