март 9, 2023

Меѓународен ден на жената – 8 Март

По повод Меѓународниот ден на жената – 8 Март, волонтери од ООЦК Куманово измамија безброј насмевки кај жените со подарување на рачно изработени честитки во пресрет на Денот на жената.
Во активноста земаа учество и волонтерите од училишниот клуб од ОСТУ “Наце Буѓони” кои на своите професорки и на овој ден им покажаа мало, но големо внимание.
< врати се назад