април 27, 2021

Недела на солидарност

Во рамките на недела на солидарност невладината хуманитарна организација Мерхамет донираше прехрамбени пакети наменети за социјално загрозени семејства од градот Куманово. Оваа соработка е традиционална неколку години наназад, каде што во рамкте на Рамазанските пости волонтерите од општинската организација на Црвен крст Куманово донираната хуманитарната помош од Мерхамет ја дистрибуираат до социјално ранливите семејства.

< врати се назад