декември 26, 2019

Новогодишни пакетциња за деца од социјално ранливи семејства

Под покровителство на ЕВН Македонија – КЕЦ Куманово, на 26.12.2020, волонтерите од општинската организација на Црвен крст Куманово ги посетија општините Липково и Старо Нагоричане (село Бајловце) и на 30 деца од социјално ранливи семејства им поделија новогодишни пакетчиња.

< врати се назад