јануари 23, 2024

Обезбедување прва помош на велосипедска трка

На ден 21.01.2024 година (недела) со почеток од 12:00ч обучена екипа по прва помош од Црвен крст на Република Северна Македонија- Општинска организација Куманово, се приклучи во обезбедување прва помош нa велосипедска трка во организација на Велосипедскиот клуб “Кросс Сајклинг Тим”- Куманово. 🚴 Трката се одржа на Спомен Костурница и истата заврши без никакви повреди.
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад