мај 12, 2023

Одбележување на 12-ти мај- Интернационален ден на медицинската сестра

На ден 12.05.2023 година по повод Интернационалниот ден на Mедицинските сестри, волонтерите од Општинска организација Куманово во соработка со учениците од здравствена струка- медицинска сестра од Општинското средно техничко училиште “Наце Буѓони” Куманово ги посетија здравствените работници во Градската болница Куманово и им го честитаа празникот со убав гест. Преку мал подарок им изразија благодарност за нивниот труд и напор кој секојдневно несебично го пружаат

< врати се назад