мај 26, 2020

Одржувајте социјална дистанца

Општинска организација на Црвен крст Куманово апелира до сите граѓани да се придржуваат на мерките. Одржувајте социјална дистанца. Да се заштитиме себе си и другите околу нас.

< врати се назад