мај 26, 2020

Хуманитарни пакети

Општинскиот Штаб за Заштита и Спасување – ОШЗС во соработка со Црвен Крст и припадниците на Армијата, поделија над 4000 пакети со помош за социјално најзагрозените семејства во Куманово.

< врати се назад