април 4, 2024

ПХВ Проект- Ние сме светот

Во рамките на ЦКА-ПХВ програмта, во склоп на проектот “Ние сме светот” на ден 02.04.2024 година (вторник) младите од ПХВ ги посетија децата со посебни потреби во дел од основните училишта на територија на општина Куманово и општина Липково. Од средствата кои претходно беа собрани на претставата од самиот проект, младите направија подароци за децата по претходно изработена листа со желби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад