мај 26, 2020

8 мај Светски ден на Црвениот крст

По повод светскиот ден на Црвениот крст, а во рамките на неделата на Црвен крст и Црвена полумесечина волонтерите од општинската организација на Црвен крст Куманово во соработка со ОШЗС и оваа недела организираа дистрибуција на прехрамбено – хигиенски пакети наменети за социјално загрозени семејства од приградските населби и селата од Козјачкиот регион – општина С. Нагоричане.
< врати се назад