ноември 10, 2020

Поставување на шатор во ЈЗУ Општа болница Куманово

Волонтерите од тимот за одговор при катастрофи на општинската организација Црвен крст Куманово на ден 09.11.2020 година поставија шатор за потребите на ЈЗУ Општа Болница Куманово во кругот на болницата. Шаторот е поставен да послужи како чекална за КОВИД пациенти.

< врати се назад