март 16, 2021

Промоција на хигиена и заштита од КОВИД 19

Во рамките на проектот Промоција на хигиена и заштита од КОВИД 19 подржан од МФЦК/ЦП, на ден 04.03.2021г. нашиот обучен едукатор Сања Росевска Реунолдс ја одржа првата од предвидените работилници на оваа тема во ООУ ” Магдалена Антова” за ученици до 3-то одделение. На работилницата беа запазени протоколите во време на пандемија, а учество зедоа 24 ученици.

 

< врати се назад