јули 7, 2023

Штанд со лимонада како превенција од топлотен бран

На ден 07.07.2023 година, волонтерите од Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово во рамки на летната програма за млади и оваа година, традиционално како и минатата, организираа активност на која што на граѓаните од Општина Куманово им се делеше освежителен пијалок – лимонада.
Штандот беше поставен на Градскиот плоштад во Куманово, а со цел освежување на случајните минувачи како превенција од топлотен бран.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+9
 
 
 
< врати се назад