јули 29, 2019

“Сите заедно за безбедно лето- повлечи потег”

Под мотото “Сите заедно за безбедно лето- повлечи потег” во организација на сектор за превенција при СВР Куманово, волонтерите од клубот на млади од општинската организација на Црвен крст Куманово, на ден 29.07.2019г. пред платото на НУЦК Трајко Прокопиев одржаа симулациска показна вежба за правилно укажување на прва помош на повредени лица.

< врати се назад