мај 26, 2020

Асистенција на болни, стари и изнемоштени лица

Тимовите од Општинска организација на Црвен крст Куманово во соработка со Општина Куманово продолжуваат со асистенција на болни, стари и изнемоштени лица со достава на храна, хигиена и лекови. Сервисната услугата е бесплатна, Вие само ги плаќате артиклите или лековите кои ќе треба да се набават.

Јавете се на 075/207-126 и 077/719-494

< врати се назад