септември 23, 2023

Трето место на Државен натпревар по прва помош

Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинската организација Куманово и оваа година со своја екипа учествуваше на 29-от државен натпревар по прва помош кој се одржа на 23.09.2023 година во Велес.
Во конкуренција на 30 екипи, екипата на Општинската организација на Црвен крст Куманово освои III-то место. 
Горди сме на оние кои беа дел од екипата, како и на сите останати волонтери кои несебично не подржуваа.
 
 
 
 
 
< врати се назад