март 12, 2024

ЦКА- ПХВ проект “Ние сме светот”

Во рамките на ЦКА-ПХВ на ден 08.03.2024 со почеток од 13:00ч во НУЦК “Трајко Прокопиев” се одржа претстава за сите возрасти во склоп на проектот “Ние сме светот”.  Проектот е наменет кон деца со посебни потреби и собраните средства од претставата ќе бидат наменети за купување на потребни работи на дечињата со посебни потреби од социјално загрозена категорија. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад