февруари 6, 2023

Учество на Шаховски турнир

Здружението на армиски и полициски ветерани од активен и резервен состав од Куманово на ден 06.02.2023 организираше шаховски турнир по повод годишнината од загинувањето на народниот херој Христијан Тодоровски Карпош. Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово зема учество на турнирот со 4 волонтери кои го освоија третото место.

< врати се назад