мај 26, 2020

Хуманитарни пакети за најзагрозените семејства

Во изминатите месец дена тимовите на Општинска организација на Црвен крст Куманово во соработка со припадниците на Армијата и екипите на ОШЗС поделија над 2500 пакети за социјално најзагрозените семејства во Куманово. Акцијата продолжува.

< врати се назад