јуни 19, 2023

Волонтери од ООЦК Куманово поддршка на целодневниот музички фестивал ,,Пикник у Пелинце‘‘

На ден 17.06.2023 (сабота) во Меморијалниот центар АСНОМ во с. Пелинце, се одржа целодневен музички фестивал ,,Пикник у Пелинце‘‘.
Црвен крст на Република Северна Македонија– Општинска организација Куманово беше логистичка поддршка на настанот. 4 волонтери обучени по прва помош го обезбедуваа настанот, а 5 волонтери одржаа работилница на која се играа најразлични игри со цел посетителите да се забавуваат, како и да се запознаат со активностите на Црвен крст Куманово
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+5
 
 
 
< врати се назад