октомври 8, 2023

Волонтери од ООЦК Куманово поддршка на традиционално планинарско искачување и посета на манастирот во с. Матејче

На ден 08.10.2023 година, Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово со својот тим по прва помош зема учество и го обезбедуваше традиционалното планинарско искачување и посета на манастирот во с. Матејче по повод 11 Октомври, организиран од страна на ЗПЗП Козјак Куманово. Настанот го обезбедуваа 3 волонтери од ООЦК Куманово обучени по прва помош и истиот помина без никакви интервенции.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+2
 
 
 
 
< врати се назад