мај 26, 2020

Хуманитарна помош во Липковскиот регион

Волонтерите од Општинската организација на Црвен крст Куманово во соработка со невлдината хуманитарна организација “Мерхамед” во текот на изминатата недела организираа посета на социјално загрозени семејства од општина Куманово и Липково и при посетата беа донирани прехрамбено-хигиенски пакети.

< врати се назад