мај 26, 2020

Хуманитарна помош за социјално загрозени семејства од приградските населби и руралните средини

Волонтерите од општинската организација на Црвен крст Куманово во соработка со ОШЗС и оваа недела продолжија со дистрибуција на прехрамбено – хигиенски пакети. По тој повод во текот на оваа недела беа опфатени социјално загрозени семејства од приградските населби и руралните средини .
< врати се назад