јули 11, 2019

ВОНРЕДНА ЛЕТНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Почитувани граѓани,

Соочени со мали резерви на крв и реална опасност за појава на недостатоци на одредени крвни групи, Црвен крст на Република Македонија- општинска организација Куманово организира

ВОНРЕДНА ЛЕТНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА.

Акцијата ќе се одржи на 18.07.2019 (четврток) во Центар за култура “Трајко Прокопиев”- Куманово од 9-14 часот.

 Да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост.

< врати се назад