април 3, 2022

Заедно сме побезбедни

На ден 🗓22.04.2022 година во ⏱12:00 часот, Црвен крст на Република Северна Македонија- општинска организација Куманово учествуваше на 🛵Мото дефиле организирано од Мото клуб Мечки и СВР Куманово.
✔Акцијата беше организирана со цел подигање на свеста за сообраќајната култура под мотото : 🏥ЗАЕДНО СМЕ ПОБЕЗБЕДНИ
👫Волонтерите од општинската организација Куманово демонстрираа како безбедно се отстранува кацига и како се пружа ⛑прва помош при сообраќајна незгода.
< врати се назад