јуни 18, 2024

Kрводарителска акција со Унија на жени на ВМРО – ДПМНЕ

На ден 17.06.2024 година Црвен крст на Република Северна Македонија – општинска организација Куманово заедно со Институтот за трансфузиона медицина и Унија на жени на ВМРО – ДПМНЕ, спроведе крводарителска акција која се одржа во просториите на партијата.

Акцијата траеше од 10-15 часот, а својата хуманост на дело ја покажаа 34 крводарители.

< врати се назад