мај 31, 2024

Крводарителска акција во ЈП – Водовод Куманово

На ден 30.05.2024 година (четврток), Црвен крст на Република Северна Македонија- Општинска организација Куманово во соработка со ЈП-Водовод и Служба за Трансфузиона Медицина организираше крводарителска акција во просториите на ЈП-Водовод Куманово во период од 08:00-13:00часот.

Акцијата беше успешно реализирана и вкупно беа дарувани 37 крвни единици.

< врати се назад