мај 21, 2024

Крводарителска акција во ООУ „Крсте Мисирков“

Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Куманово во соработка со ООУ „Крсте Мисирков“ и Институтот за трансфузиона медицина на ден 21.05.2024 (вторник) од 10-15 часот, спроведе крводарителска акција. На оваа акција уште еднаш е покажана хуманоста кои несебично се одзваа на повикот за дарување крв и притоа беа собрани 26 крвни единици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад