јуни 25, 2024

Штанд со лимонада како превенција од топлотен бран

На ден 25.06.2024 година, волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово и Клубот на млади имаа активност на Градскиот плоштад во Куманово каде беше поставен штанд на кој се делеше освежителен пијалок – лимонада направена од вредните раце на нашите волонтери.Лимонадата е наменета за случајните минувачи како би можеле да се освежат од топлото време.

See insights and ads

Boo

< врати се назад